Om oss

Rundgrens Bygg & Snickeri AB 

Rundgrens Bygg AB är ett tredje generations byggmästare baserat i Nyköping. Företaget har under senare år främst varit aktiv inom byggvård och restaurering i Södermanland bla. på Hånö Säteri, där en omfattande renovering och återuppbyggnad av det gamla godset nu har färdigställts.
Byggmästare Håkan Rundgren har en lång erfarenhet inom en mängd områden, främst finsnickeri och restaureringsarbeten. Det är just mångsidigheten och flexibiliteten som präglat företaget under årens lopp och bidragit till dess framgång. Se gärna våra referenser.
Här kan ni läsa om när vi vann King of Roofs 2010.

Om Håkan Rundgren 

Jag är en allsidig hantverkare som jobbar ofta med gamla hus men även nya. Jag gör det mesta runt stugor, hus, lador, gårdar, herrgårdar och säterier som t.ex. traditionell bygg, renovering, takarbeten, rotarbeten, ombyggnad, tillbyggnad, kakel & klinker, golvarbeten, snickeri, kök, träfasader, fönsterbyten, måleriarbeten m.m.
Jag jobbar och har kontakt med ett flertal andra företagare inom branschen. Jag jobbar både åt företag och privatpersoner och trivs med mitt arbete. Det mesta av mitt material handlar jag från N.a. Svensson i Nyköping och samarbetet mellan oss fungerar bra.
Jag har också ett samarbete med Arctic Windows för fönsterbyten till energisnåla fönster.